Navigációs menü

Az erekcióról, Erekció – Wikipédia

fájdalmas fej az erekció során

Mindent az erekcióról Mindent az erekcióról Ugye te is tudni szeretnéd, mi okoz örömöt a partnerednek? Ahhoz, hogy a szexualitásod magasabb szintre emelhesd, fontos, hogy megismerd a férfiak legféltettebb kincsének működését.

Mindenekelőtt fontos tisztázni, hogy nem minden pénisz egyforma, nem jelent egészségügyi problémát, ha a merevedés egy kissé ferde.

hogyan lehet nagyítani a péniszet és hogyan

Ha azonban kényelmetlenséget, netán fájdalmat okoz, a háttérben a Peyronie-betegség is állhat, amelynek jellemzője a has felé hajló görbület, és a pénisz háti részében megjelenő csomók. Akárhogy is, a méret igenis számít, de nem úgy, ahogy a legtöbben gondolják. A testsúly a lényeg, nem a pénisz mérete.

  • Prosztatagyulladás az erekció helyreállítása
  • Az erekció: így segíthetsz, hogy ne ijessze meg a fiadat az első - Yelon

A túlsúly alacsonyabb tesztoszteronszintet eredményez, ami az erekció zavarainak oka is lehet. Háromféle erekció létezik, a reflexes merevedést a makk bőrében található idegvégződések okozzák, a pszichogén merevedést különböző pszichés tényezők idézhetik elő, ilyenek a tapintás, a látás, a szaglás, és még a fantázia is.

Megoldás az orális sex közbeni komplikációkra!

Az erekció harmadik fajtája az éjszakai merevedés. Ez, a pszichogén erekcióhoz hasonlóan, sokszor nem akaratlagos, nem befolyásolható. Az Indiana Egyetem kutatásának eredményeit a Journal of Sexual Medicine című az erekcióról publikálták, miszerint a merevedés nagyobb lehet, ha a férfit orálisan izgatják, mintha csupán a saját fantáziájától vagy kezétől indul be.

a prosztatával egy erekció eltűnhet

Nemcsak az orális szex, hanem az önkielégítés is hatással van az erekcióra. Ha a férfi néhány napig önmegtartóztatást gyakorol, a következő alkalommal több vér áramlik a péniszébe, ami nagyobb erekciót eredményez.

miért volt erekciója a férfinak

Bár a romantikus környezet az erekcióról nőnek többet jelent, azért a férfiaknak sem mindegy, mikor és hol történik meg az együttlét. Az erekcióról zavaró körülmények mint a lakótársak, rokonok, gyerekek befolyásolják az erekciót, lehet, hogy nem sikerül tejesíteni, ha túl nagy a zaj és a zűrzavar.

Sajnos néhány szokás, mint a dohányzás és a túlzásba vitt alkoholfogyasztás a merevedés zavaraihoz vezethet.

hogyan lehet eltávolítani a pénisz zsírját

A fiatal férfiak szexuális kudarcaiért sokszor okolható az erekcióról a két rossz szenvedély. A többszörös orgazmus a nők kiváltsága, a férfiaknak általában be kell érniük eggyel.

melyik a pénisz vastagsága vagy hossza jobb

Az óvszernek is köze van az erekcióhoz, ez nem csak városi legenda. A kondom a nem kívánt terhességtől és nemi betegségektől is megóv, ennek ellenére egyes férfiaknál valós probléma, hogy merevedési zavart okoz. Nekik hosszabb időre és extra ingerlésre van szükségük a megfelelő erekcióhoz.

Ligeti Anna.

  • Férjének nincs merevedése, ő 32
  • Álló helyzetben - avagy amit tudni akarsz az erekcióról