Az átlagos péniszméretet évtizedek óta kutatják

Maximális péniszméretek. Mekkora egy átlagos pénisz mérete?

maximális péniszméretek hímtag nem képes felállni

Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv maximális péniszméretek mérete húsz centiméter. Ez derült ki egy több ezer nő részvételével zajlott kutatás eredményeiből, amiben azt vizsgálták, mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömet szex közben a nőknek — írta a LADBible. Az online felmérést egy társkereső cég végezte. Egyebek mellett azt kérdezték a nőktől, hogy milyen méretű férfival szexeltek legutoljára, és azt, hogy volt-e orgazmusuk.

maximális péniszméretek a reggeli erekció ritkábbá válik

Az eredmények szerint a legtöbben, 44 százalék, a 20 centiméteres péniszméretnél élveztek el, de jó eredményeket értek el a 22 centis 42 százalék péniszek is. A nagyságnak azonban van határa: a 27 centis nemi szervek már csak a nők 30 százalékának okoztak örömöt.

A kéz árulkodik a péniszméretről? 6 módszer a pénisz méretének megállapításához!

Ami még mindig jobb szám, mint a 13 százalék, akiknek a három centiméteres pénisz is elég volt az orgazmushoz. A válaszokból azonban kiderült az is, hogy a maximális péniszméretek számít ugyan, de nem minden.

Ha valaki nem tudja jól használni adottságát akkor az semmit sem ér.

maximális péniszméretek irreális pénisz

Ahogy azt egy 38 éves brit nő elmondta: A méret sokat segít, de tudnod kell, hogyan kell használni. Nagyon sok rosszul használt nagy farok van a világban.

Mindannyian olvastunk már szellemesnek tűnő cikkeket arról, mekkora, és milyen legyen az urak férfiassága, amelyet a nők igazán kedvelni tudnak. Egyeseket talán meglephet, hogy a vizsgálat eredményeként kiderült, a kívánatos pénisz-méret "enyhén az átlagos feletti".