Végre kiderült, hogy tényleg van-e összefüggés a pénisz hossza és a lábméret között

Péniszméretek embereknél. Related Content

Tartalom

  Az evolúcióval tűnt el az emberi péniszcsont MTI Az evolúcióval az ember elveszítette azt a bizonyos DNS-szekvenciát, amely a férfi nemi szerv csontosodásáért felelős - jelentették ki a kaliforniai Stanford Egyetem kutatói a Nature című szaklap legfrissebb számában közölt tanulmányukban.

  péniszméretek embereknél

  A számos emlősállatnál, ragadozónál és nagyobb rágcsálóknál megtalálható péniszcsont os penis a nemi szerv merevedéséhez járul hozzá. Gill Bejerano és csapata génszakaszt vizsgált meg, amelyek az embereknél már nem szerepelnek, de a csimpánzok és más állatok örökítőanyagában még megtalálhatóak.

  péniszméretek embereknél

  Ezen génszakaszok többsége nem tartalmaz fehérje-előállításra szolgáló információkat, mégis fontos szerepük van, mert ezek szabályozzák, hogy a velük szomszédos gének aktivizálódnak-e vagy sem. Péniszméretek embereknél kutatók szerint az úgynevezett androgén hím nemi  hormon receptorok közelében lévő, szabályozó DNS-szekvenciák elvesztése vezetett az péniszméretek embereknél például a nagymacskáknál is megtalálható tapintószőrök, valamint a péniszcsont eltűnéséhez.

  Kapcsolódó cikk.

  péniszméretek embereknél