Péniszpumpa - vajon tényleg működik?

Péniszpumpa hatás, Tartalomjegyzék

erekció 54 év

Főoldal » Az orvos válaszol » Dr. Úgy 3 hónappal ezelőtt egy új pumpa-kart vásároltam hozzá, a korábbi labdás helyett.

hosszú reggeli erekció

Az egyik használatot követően arra lettem figyelmes, hogy a péniszemen a makkon nem rengeteg apró fekete folt lett, mely majdnem teljesen egybefüggővé vált. Ezek nap alatt eltűntek, azonban azóta a péniszem bőre, az említett területen sokkal sötétebb. Péniszpumpa hatás, lilás, barnás, sárgás színek váltogatják egymást. Erekcióval nincs probléma, fájni nem fáj és korábban sem éreztem fájdalmat.

pénisz a partin

Mikor erektált állapotban van a péniszem, akkor ez a bőrfelület elhalványul, lankadt állapotban azonban elég sötét a színe. Egy hónapja kiderült, hogy Leiden mutációm van, két éve trombózisom volt. Ha a bőrt a péniszem vagy akár a testem más részén péniszpumpa hatás, összenyomom, akkor kivilágosodik, majd a vér visszamegy bele 1 mp alatt, péniszpumpa hatás ugyanez a manőver az elszíneződött területen semmi reakciót nem vált ki.

BathMate péniszpumpa

Fájni nem fáj, erekcióm legjobb péniszpumpa, csak a színe miatt vagyok nyugtalan egy kicsit, mivel 3 hónapja néz ki így. Mit tudok tenni ez ügyben? Válaszát előre is köszönöm.

hogyan lehet meghosszabbítani az erekciót gyógynövényekkel

Koncz, P. Ha lehet, ne gyakran használja a pumpát.

Mire képes ez a leginkább szexboltban fellelhető eszköz, melyet az erekció előidézésére hoztak létre? Lehet-e ártalmas a péniszpumpa? Mi is valójában a péniszpumpa? Sokak fantáziáját izgatja — de mi is valójában a péniszpumpa?