Több mint 15 éve végezzük gázkészülékek szervizelését, beüzemelését, javítását.

 

Készülékeinket nem csak jó áron beszerezzük, hanem az alkatrész utánpótlást, javítást, karbantartást hosszú távon mi biztosítjuk, így az ügyfelek válláról jelentős terhet leveszünk (nem kell utána járni, keresni)

Tisztítás és a javítás során nem csak az adott hibára összpontosítunk, hanem egészében nézzük az egész készüléket és annak minden elemét. A légellátástól kezdve, a füstgáz elvezető rendszerekig. Az apróbb hiányosságokra, vagy hibákra felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, így sok esetben jelentősebb, komolyabb meghibásodás tudunk megelőzni a nagyobb kiadás elkerülése végett. A rosszul beállított és nem megfelelően üzemeltetett, koszos, nem karbantartott gázkészülék azon túl, hogy élet és balesetveszélyes lehet, még gáztöbblet fogyasztást is eredményezhet, akár 30%-al is növelheti a gázszámlánkat, mely szakszerű karbantartás és beszabályozás folytán elkerülhető, így hosszú távon egy karbantartott készülék megbízhatóbban és gazdaságosabban üzemeltethető.

Megbízható gázszerelőre van szüksége? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Keressen minket bátran elérhetőségeinken! 15 év tapasztalatában nem fog csalódni!

Az évek során több márkával és készülék típussal megismerkedtünk, ezeknek a száma 60-70 típus közé esik. Teljesség igénye nélkül felsorolunk jó pár típusú készüléket melyekhez alkatrészt is tudunk biztosítani, így kitolva még a készülék élettartamát egy jó pár évvel.

A mai készülékek egyre korszerűbbek, egyre biztonságosabbak így a gázszivárgás illetve füstgáz visszaáramlása a lakótérbe szinte már nem fordul elő.

FERROLI, RADIANT, NECTRA MÁRKASZERVIZ VAGYUNK!

  • Nagy gyakorlattal és alapos ismeretekkel rendelkezünk az alábbi típusoknál: AEG, ARISTON, BAXI, BERETTA (CIAO,MYNUTE), BIASI, BOSCH, BUDERUS, CHAFFOTEAUX-MAURI (ELEXIA COMFORT), COLIBRI, DEMRAD, FÉG, FERROLI, HERMANN, HŐTHERM (ÉTI), ÓCEÁN, THERMOMAX, IMERGAS, IDROPI, NORDGAS, NECTRA-RADIANT, JUNKERS, RENOVA, VAILLANT, VEZÚV, WESTEN, STIEBEL, SAUNIER DUVAL(ISOTWIN, SEMIA), QUADRIGA.

 

Céljaink a megjavított készülék hosszú távú működésén kívül a környezetszennyezés csökkentése, az új rendszereknek a megismertetése, a kondenzációs technika széles körben való elterjesztése. A kondenzációs technika azon túl, hogy biztonságos a környezetre gyakorolt káros hatásának mértéke nagyságrendekkel alacsonyabb, mint egy régi pl.: 20 éves kéményes gázkészüléknek. Bizonyos emissziók 7szer, 10 szer kisebb mértékben vannak jelen a kibocsátott füstgázban. Így a lakókörnyezetben lévő káros hatása elenyésző.

Ha bővebb információra lenne szüksége szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérem hívjon!

Célkitűzéseink: Energiahatékonyság, biztonságos tartós üzem, gazdaságosság, környezeti ártalom csökkentése, új technológiák iránti elkötelezettség.

Share Button

Facebook