Szolgáltatások

Nálunk minden egy helyen! Mi levesszük a válláról a terhet komplex szolgáltatásainkkal. Csak válassza ki a lenti listából mire van szüksége, és hívjon minket, mi már megyünk is!
Szolgáltatásainkat már több mint 15 éve végezzük.

Szolgáltatásaink:

 • Gázszerelés:
 • Gázkészülékek javítása, tisztítása, karbantartása
 • Gázkészülékek felújítása
 • Gázkészülék alkatrészek beszerzése, kereskedelme
 • Gázkészülékek optimalizálása, beszabályozása
 • Energetikai megoldások
 • Fűtéskorszerűsítés
 • Kéménybélelés (koaxiális cső a csőben technológiával)
 • Füstgáz égéstechnikai méretezés
 • Gáztervezés
 • Gázbekötés
 • Gázszivárgás keresés detektorral
 • Égőfejes kazánok
 • Vízmelegítők, villany, és gázbojlerek: felszerelés, bekötés, javítás, vízkőtelenítése, cseréje
 • Komplett fűtésszerelés, tervezéssel
 • Fűtés, padlófűtés, mennyezet valamint falfűtés
 • Gázkészülék csere beszerzéssel, engedélyezéssel valamint beüzemeléssel
 • Gáztűzhelyek beüzemelése, tisztítása, karbantartása
 • Vízszerelés
 • Radiátorok beszerzése, átvizsgálása, beszerelése
 • Szoba termosztátok beüzemelése, cseréje, beszerzése
 • Központi fűtésszerelés: tervezés, rendszer légtelenítés, beszabályozás. Teljes központi fűtés rendszer kiépítése esetén akár 20 év garancia
 • Mosógépek, mosogatók, mosogatógépek bekötése
 • Vízóraszerelés, vízszűrők tisztítása
 • Gázvezetékek, csatlakozó és fogyasztó vezetékek Műszaki-biztonsági felülvizsgálatok
 • Gázkészülékek felülvizsgálata

 

Fűtésrendszerek karbantartása

A fűtésrendszer meghibásodása számos kellemetlenséggel jár, különösen a hideg idő beköszöntével. Érdemes fűtésrendszereinket, radiátorainkat még a tél beállta előtt ellenőriztetni, kitisztíttatni, tesztelni, hogy ne a legnagyobb hidegben hagyjon cserben minket radiátorunk. A fűtésrendszer sokszor nem megfelelően működik, vagy teljesen leáll, így érdemes a rendszeres karbantartást mindig elvégeztetni.

A fűtésrendszer meghibásodásának legfőbb következménye a hideg radiátor, a nem megfelelő hőátadás. Ilyenkor általában a radiátor tisztítására van szükség, mert előfordulhat, hogy a radiátor belsejében lerakódott törmelék, rendszeriszap gátolja a keringést. A radiátor belsejében lerakódott anyagok miatt az energiafelhasználás is nő, hiszen még magasabb fokozatra kapcsoljuk a fűtést, hogy optimálisnak érezzük a hőmérsékletet.

Meghibásodott a fűtésrendszere? Hívjon minket azonnal! Készséggel állunk rendelkezésére akár hétvégén is!

Ha Önnek is meghibásodott fűtésrendszere, radiátora nem melegszik fel megfelelő arányban, keressen fel minket radiátorok tisztításáért, fűtésrendszerek karbantartásáért, javításáért! Ha alkatrészcserére van szükség, cégünk beszerzi a kazánhoz, radiátorhoz megfelelő alkatrészeket, vagy akár egy új radiátort, ha teljes cserére van szükség! Forduljon hozzánk bizalommal!

gázkészülék javítás, gázkészülék karbantartás

 

 Gáztűzhelyek karbantartása

Gáztűzhelyet vásárolna, de még nem tudja, ki fogja bekötni? Már van gáztűzhelye, de szeretné kitisztíttatni, átvizsgáltatni, karbantartani? Nálunk jó helyen jár, hiszen vállaljuk gáztűzhelyek beüzemelését, karbantartását, javítását!

Egy jól működő gáztűzhely nélkülözhetetlen egy család életében, hiszen ennek segítségével készülnek nap, mint a finom ételek családunk számára. A gáztűzhelyek, ahogyan a többi háztartási gépünk, könnyedén meghibásodhatnak, legyen szó csupán egy alkatrészről, a működés és az ételek minőségének rovására mehet. Emellett egy-egy alkatrész meghibásodása sajnos az egész tűzhelyre veszélyt jelenthet, akár tönkremehet háztartási gépünk. A tűzhelyen meghibásodhatnak a bekapcsoló, szabályozó gombok, melynek hatására vagy nem is lehet elindítani, vagy megfelelően szabályozni a készüléket. A hőfokszabályozó meghibásodása esetén a sütőtér túlfűtése figyelhető meg, amely tönkreteheti a teljes menüt az ebédfőzés során.

Ha Önnek is problémái vannak gáztűzhelyével, vagy új készülék beüzemelésére lenne szüksége, keressen fel minket bizalommal!

Vállaljuk gáztűzhelyek karbantartását, javítását, alkatrészcseréjét!

 

gázbekötés, gázjavítás, gázkészülék felülvizsgálat, gázkészülék szerelés

 

 

Biztonságos otthon: A gázkészülékek felülvizsgálata

A gázkészülékek különböző felhasználási módszerei már hosszú évek óta sikeresen és eredményesen alkalmazott megoldások háztartások sokaságában. Azonban sajnos! A kéményes, vagy nyílt rendszerű készülékek, ha nem megfelelően üzemelnek modernnek hitt világunkban. Nap mint nap, komoly balesetek kiváltó okai lehetnek, valamint súlyosabb esetekben évente számtalan ember halálához vezetnek a nem megfelelően működő gázkészülékek.

Amire odafigyelünk! Készülék állapota, Kémény állapota, Légellátás megléte. Ezek a legfontosabbak!

A gázkészülékek rendszeres állapotfelmérésével és karbantartásával megelőzhetőek a komoly problémák, hiszen idejében kiszűrhető egy-egy rosszul bekötött vagy rendellenesen üzemelő berendezés, és nem csupán komoly anyagi károkat előzhetünk meg, de ezzel életek is megmenthetőek. A fűtési szezon megkezdése előtt minden esetben ajánlott felülvizsgáltatni gázkészülékeinket, működésüket és megfelelő szellőzésüket, melyhez válasszuk minden esetben profi szakember szolgáltatásait, semmilyen esetben ne álljunk neki laikusként a szerelő munkafolyamatoknak!

Hiszen a gázkészülék szerelők, Felülvizsgálók legalább tizenöt-húsz éve a pályán vannak, és tudják mire kell odafigyelni, hogy a baleseteket elkerülhessék! Ez mindannyiunk érdeke!

Tekintse meg cégünk szolgáltatásait és gázkészülékei felülvizsgálatáért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

thermogaz.hu.2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komplex szolgáltatások lakásfelújítás során

Amikor lakásfelújításra kerül a sor, számos bonyolult és hosszadalmas munkafolyamat áll előttünk, melyek egyik legbonyolultabb része, hogy a megfelelő szakembereket bízzuk meg a lakás egyes elemeinek és rendszereinek szerelésével vagy cseréjével. Azonban sok esetben problémát jelenthet, ha több szakember akadályozza egymás munkáját, melynek következtében érdemes komplex szolgáltatást nyújtó céget választani.

A lakásfelújítások célja, hogy otthonunkat modernizáljuk, kényelmesebbé és működését költséghatékonyabbá tegyük, ezért kiemelkedően fontos szerepet kap a fűtés, gáz, vízrendszer szerelése, valamint a berendezések cseréje és az esetleges alternatív energiaforrások alkalmazása.

 • Fűtésrendszer korszerűsítése, berendezések bekötése, megújuló energiaforrások kiépítése
 • Gázrendszer kiépítése, gázkészülékek cseréje, gáztűzhely bekötése
 • Vízrendszer kiépítése, vezeték cseréje, gépek bekötése

Válasszon komplex szolgáltatást lakásfelújítás során és spóroljon az idővel és az anyagiakkal! Tekintse meg cégünk további információit, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, hogy otthona olyan legyen, amilyet megálmodott!

 

thermogaz.hu.1

 

Ha bővebb információt szeretne szolgáltatásainkról, kérem hívjon minket bátran!

 

 

 

 

Vízmelegítők, bojlerek karbantartása és szerelése

Modern korunkban a használati meleg víz teljesen természetes és alapvető igénye mindenkinek, hiszen a mai tisztálkodási szokásaink kielégítéséhez elengedhetetlen, valamint az otthoni higiéniás feltételek megteremtésének is alapvető eleme. A különféle vízmelegítő rendszerek és bojlerek napjainkban igen elterjedt és széles körben alkalmazott berendezések, melyek biztosítják otthonunk kényelmes körülményei között a meleg víz előállítást és pótlást, azonban, mint minden eszköz, ezek is meghibásodhatnak.

A vízmelegítők és bojlerek rendszeres állapotfelmérésének és karbantartásának köszönhetően megelőzhető számtalan nagyobb meghibásodási probléma, melyek komoly anyagi vonzattal járhatnak. Az idő múlásával és a rendszeres használat következtében előfordulhat, hogy készülékünk megérett már a cserére, abban az esetben fontos, hogy kizárólag profi szakemberre bízzuk a készülék cseréjét vagy akár vásárlási szaktanácsokat is kérhetünk a tökéletes választásért.

Vízmelegítők és bojlerek karbantartásáért, szereléséért vagy beüzemeléséért tekintse meg weboldaluk további információit szolgáltatásainkkal kapcsolatban, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

thermogaz.hu

 

 

 

 

 

Fűtéskorszerűsítés és megbízható szolgáltatásai

A kényelmes, meleg otthon mindenkinek alapvető igénye, melyhez számtalan klasszikus és modern fűtőberendezés és technológia áll rendelkezésünkre, legyen szó gázfűtésről, távfűtésről vagy megújuló energiaforrásokkal működő rendszerekről. A gazdaságosan működtethető, környezetbarát otthon egyik elsődleges és legfontosabb szempontja és feltétele, hogy közüzemi kiadásainkat optimalizáljuk.

A napjainkban egyre növekvő energiaárak mellett számos felhasználó és tulajdonos dönt a fűtéskorszerűsítés mellett, azonban a megfelelő rendszer kiválasztásához, megtervezéséhez és kivitelezéséhez minden esetben szakértői segítségre van szükség. A különféle fűtéskorszerűsítési munkálatok igen széles skálán mozoghatnak az elvárásoknak megfelelően:

 • Távfűtési rendszer korszerűsítése, például elöregedett, elavult fűtőtestek lecserélése, az előírások alapján bevezetett fogyasztómérő órák felszerelése, stb.
 • Gázfűtéses rendszerek fűtőberendezésének modernizálása, a biztonságos szellőzési rendszer kiépítése.
 • Padlófűtés kiépítése
 • Megújuló energiaforrások berendezéseinek kiépítése.
 • Kombinált fűtési rendszerek kiépítése.

Megbízható és precíz fűtéskorszerűsítési szolgáltatásokét tekintse meg weboldalunkat, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

thermogaz.hu(1)

Share Button

Facebook