Prosztatamasszázs

Terápiás péniszmasszázs

Prosztatamasszázs

Ön korán kelő ember, úgy látom! A fórumot már megnéztem és fent van a levelezésünk. Ha nem vagyok tolakodó, elmesélné, hogyan jött Ön rá erre a technikára? Nagyon érdekelne, mert már egy ideje olvasgatok a masszázs témában, de erről még korábban nem hallottam. Előre is köszönöm a választ.

Dr. Petrov vallomások Gordana Simatkovich- Masszőr terapeuta

Hogyan lesznek Önnek kuncsaftjai? Az rendben van, hogy én olvastam róla, érdekel a dolog és felkeresem Önt. De nyilván nem minden vendége így lesz. Bemegy a vendég az utcáról és nyíltan megkéri Önt, hogy kellemes legyen a masszázs vége?

Climax Control

Ön erre azt mondja, hogy azt nem csinálja, de az elején igen, mert úgy hatásosabb? Én ilyen kéréssel még egy hölgyhöz sem fordulnék, kivéve, terápiás péniszmasszázs kifejezetten olyan helyre megyek, ahol tudom, hogy ezt lehet.

terápiás péniszmasszázs

Hát még egy férfi masszőrt megkérni erre? Én félnék, hogy azonnal elzavarna, hogy tűnj el, te buzi köcsög.

terápiás péniszmasszázs

Vagy a masszőrök ilyen toleránsak lennének? Elnézést, hogy idejét rabolom a kérdéseimmel. A mesterünk ezen részt sem vett, viszont ahogy egymáson gyakoroltunk, észrevettem, hogy a legkevésbé sem vonzó kolleginám mellének masszírozása micsoda gyönyörűséget okoz mindkettőnknek. Én azon az állásponton voltam, hogy mindenki saját maga döntse el, de senki nem kényszeríthet senkit.

* Masszázs oldal *

Ismét később volt egy balesetem, ahol egy nagyon rossz gyógyhajlamú törést szenvedtem. Mivel traumatológiából mindnyájan különlegesen erős terápiás péniszmasszázs kaptunk, rá mertem bízni magam egy volt kolleginámra. Megbeszéltük, és normálisnak találtuk a funkcionális ismereteink birtokában.

Kértem, hogy az éppen kezdődő masszázsnál alkalmazná-e a technikát. Nem is kellett unszolni, kíváncsiságból is ráállt.

terápiás péniszmasszázs

Az eredmény frenetikus volt, a többiről már az előzőekben írtam. Mindemellett kolleginám igen brutálisan végezte a péniszmasszázst, minek hatására számomra teljesen szokatlan módon másodpercek alatt élveztem el, ezért a következő alkalommal kértem, hogy finomítsunk a technikán.

Ennek lett aztán következménye az a sorozat, amiről írtam. Kolleginám azért volt olyan brutális, mint később kiderült, terápiás péniszmasszázs hüvelye olyan szűk, mint egy tinilányé, pedig lassan 50 éves!!!!

Testkezelés, masszázs- és érintésterápia

Egyszerűen modellezte a kezével. Ez onnan derült ki, hogy ő már egy tucatszor kezelt engem, én pedig még terápiás péniszmasszázs nem tudtam neki bemutatni, hogyan működne terápiás péniszmasszázs nála. Ezért aztán addig unszoltam, míg ráállt. Istennek legyen érte hála!

Olyan sorozatorgazmust sikerült nála kiváltanom, ami aztán olybá növelte az önbizalmamat, hogy neki tudtam vágni a szakmai megvalósítás kidolgozásának. A másodikra: nem, egyáltalán nem hirdetem nyíltan magam, mint erotikus masszőrt. Ilyen egyszerű.