INFINITY POTENCIANÖVELŐ FÉRFIAK RÉSZÉRE

Merevedést emel, 4 dolog, ami merevedési zavart okozhat

Kriston Andrea több mint harminc éve edzésben tartja a nőket, férfiakat. A Kriston Intim Tornát számos képzett tréner oktatja országszerte és külföldön is.

Libidó, azaz a nemi vágy növelése férfiaknál. Van rá megoldás!

Már nem kínos erről beszélni, hiszen általánosan elterjedt, hogy a rejtett izmok edzése éppúgy része a testedzésének, mint mondjuk a hasizomgyakorlatok.

A nőkhöz hasonlóan a férfiaknak is szükségük van az altesti izmok karbantartására, a rájuk hangszerelt gyakorlatsorokat a férfiaknak szóló KIT alaptréningen és a merevedést emel Gézák Titka tanfolyamokon sajátíthatják el. Csak éppen őket általában küldeni kell, míg a nők többyire maguktól vesznek részt egy-egy tréningen.

A férfiak többsége nemcsak nehezebben beszél a nemi szerveket érintő problémákról merevedést emel ahogyan orvosi vizsgálatokra is merevedés nem jön a feleségek unszolására mennek - intimtornára is noszogatni kell őket.

Így segíthet Neked is a Maca!

De megéri a befektetett energia, hisz siker esetén nem csak ők élvezik a jótékony merevedést emel. Miért jó a férfiaknak a Kriston Intim Torna? A gátizmok ugyanúgy működnek, mint a testünk többi, akaratlagosan mozgatható izmai.

Hogyan fokozd a libidódat egy-két egyszerű, de nagyszerű trükkel?

Ha használjuk őket, erősödnek, ha nem, leépülnek. Illúzió azt hinni, hogy fejlesztés nélkül bármely izom megőrzi eredeti állapotát.

 • INFINITY POTENCIANÖVELŐ FÉRFIAK RÉSZÉRE
 • Haldoklik a péniszben mi van
 • Fiatalkori erekció
 • Termékleírás INFINITY Új, a potencianövelőket használók vélemények szerinte hatásos potencia növelő érkezett a európai piacra, mely valóban segítséget nyújthat azoknak a férfiak számára, akik erekciós problémákkal és gyenge erekciókkal küzdenek!
 • Index
 • A pénisz hosszáról
 • Pénisz-erekciós tréning

Ahogy telik az idő, mindegyik veszít a feszességéből. Ezért ajánlom minden férfinak az intimtornát, akkor is, ha nincsenek panaszai, hiszen ez az emésztő- a kiválasztó- és szexuális nemi szervek tudatos védelme.

Legújabb cikkek

Rendszeres edzéssel gyógyítható a krónikus prosztatagyulladás, megelőzhető az aranyér, a hímvessző és a here visszeres tágulatainak kialakulása, amely nagyon sok férfit érint. Rossz tartás, sok emelés, székrekedés: a gyenge vénafalakat nagy nyomásnak tesszük ki, ez merevedést emel a problémákat.

merevedést emel

A here visszértágulatának hatására lassul a vérkeringés, a pangás hatására toxinok termelődnek, és ez növeli a here hőmérsékletét, amely a hímivarsejtek pusztulásához vezethet, ilyen értelemben a meddőség elleni harcnak is fontos lépése a torna. A hímvessző ereinek kitágulása sem kedvez a nemi működésnek.

Libidó, azaz a nemi vágy növelése férfiaknál.

A libidótól függetlenül csökkenhet a merevedés mértéke. E tüneteken súlyos esetben már csak a műtét segít. A tréning nem korhatáros, bárki bármikor elsajátíthatja.

Maca por: elsőrangú immunerősítő és potencia fokozó férfiaknak

A rejtett izmok mozgatása független az ügyességtől, merészségtől, önbizalomtól. Mindenki meg tudja tanulnia technikát, aki képes a gát izmait legalább csekély mértékben mozdítani.

 • Libidó, azaz a nemi vágy növelése férfiaknál. Van rá megoldás!
 • Merevedés alváshiánnyal
 • A fiamnak állandóan merevedése van
 • Az impotencia valójában egy esély — állítja Dr.
 • Nincs egyedül
 • A péniszre bámulva
 • A prosztatával egy erekció eltűnhet

Sőt, a helytelen technika inkább árt, mint használ. A KIT-tréning speciális mozgásanyaga intenzív hatást fejt ki a hímvessző, a prosztata alatti, here fölötti és a végbél körüli izmokra.

A pénisz környéki izomzat megerősítése határozottabbá teszi az erekciót, tartósabbá a merevedést.

merevedést emel

Az izomösszehúzások, akár egy jó masszázs, friss vérrel látják el a szöveteket, merevedést emel prosztatát, a heréket. A tanfolyamon semmi kínos dologra merevedést emel kell számítani. Kellemes légkörben, kényelmes ruházatban még véletlenül sem pőréncsoportban zajlik a foglalkozás.

A rendszeres, nagy mennyiségű alkoholfogyasztás, a dohányzás, a kábítószer fogyasztás szintén károsítja az ereket, így a nemi szervek ereit is.

A trénermagyarázatok és a tornagyakorlatok váltják egymást. Ez nem csoportterápia, senkitől sem várnak nyilvános beszámolót.

merevedést emel

A foglalkozás elején kérdőívet töltenek ki a résztvevők, ez alapján mindenki egyéni programot kap. A foglalkozásokon általában nemcsak a test gyógyul.

Aktuális ajánlatok

Ugyanakkor a testi zavarok hátterében rejlő okokkal is foglalkozni kell. Sokszor húzódnak meg az erekciózavarok vagy a visszatérő prosztatagyulladás hátterében érzelmi gondok.

merevedést emel

Önértékelési probléma, párkapcsolati nehézségek, munkahelyi stressz. Az állandó feszültség gyengíti az ellenálló képességet, gyilkolja a libidót. Azt tapasztalom, ritkán kerül sor a valós probléma felderítésére, a férfiak többnyire csak az urológusig jutnak el.

A legveszélyesebb merevedési zavar okok

Rendszeresen visszatérő gyulladás esetén pedig jó volna elgondolkodni azon, min kellene változtatni.